Premium Pouch B2B-kauppa

Tervetuloa Premium Pouch Globalin b2b-kauppaan. Täältä voit ostaa Suomen suosituimmat nikotiinipussimerkit tukkuhinnoin ja pikaisella tilausajalla. Kaikki toimituksemme lähetetään Suomesta ja saapuu 1-2 arkipäivän kuluessa.

Siirry kauppaan Ota yhteyttä

Brändit

Selaa tuotteita, brändejä ja makuja. Kaikki tuotteet myydään tukkuerinä jälleenmyyjillemme

Tutustu brändeihin

Kuukauden tarjous

Tuotteemme hinnoittelu on aina kilpailukykyinen ja kaupassamme on aina kuukausittain vaihtuva kampanja jolloin pääset tilaamaan valittuja kampanjatuotteita superhyvillä hinnoilla!

siirry verkkokauppaan

20 mg nikotiinipussit nyt saatavilla!

Nikotiinipussien jälleenmyynti

Olemme suurin kotimainen nikotiinipussien jälleenmyyjä ja tällä hetkellä yli 700 myyntipistettä ympäri Suomen myy Premium Pouch Globalin nikotiinipussibrändejä erittäin hyvällä menestyksellä.

Myyntimäärät nousee jatkuvasti ja mikäli sinulla on jälleenmyyntiin sopiva myyntipiste kuten kauppa, kioski, huoltoasema, verkkokauppa tms. niin otathan yhteyttä meihin.

Katso tuotteemme

Oma ja laadukas tuotanto

Tuotamme kaikki tuotteemme itse. Tämä takaa sen, että voimme aina seistä ensiluokkaisen laadun ja parhaan käyttökokemuksen takana. Panostamme tuotekehitykseen suuresti ja markkinoille tuomme vain kysytyimmät maut sekä vahvuudet.

Pikainen toimitus Suomesta

Toimitus on luotettava ja nopein. Lähetämme ennen klo 15 tehdyt tilaukset samana päivänä. Kello 15 jälkeen tehdyt tilaukset lähetetään jo seuraavana arkipäivänä. Tilaus saapuu sinulle pikaisesti jo 1-2 arkipäivän kuluessa.

Suurin kotimainen toimija

Suomalaiselta suomalaiselle. Kotimaisuus on ylpeytemme ja palvelu on aina priimaa. Hoidamme tilaukset ja toimitukset sovitusti. Kannamme vastuun tekemästämme ja panostamme aina parhaaseen asiakaskokemukseen.

Usein kysyttyä

Tutustu tuotteisiin →

Puff & Pouch on suomalainen nikotiinipussien perheyritys.

Parasta laatua ja parasta makua juuri sinulle!

Pääpainomme on tuottaa parhaat ja laadukkaimmat nikotiinipussit teille jotka arvostatte yleellisyyttä ja laatua. Verkkokaupastamme löydät laajan ja herkullisen makuvalikoiman, laadukkaat sekä kestävät pussit edulliseen hintaan. Vihdoin pussit jotka eivät vuoda!

Puff & Pouchin nikotiinipussit ovat saatavilla Suomen kaupoista huhtikuusta 2023 alkaen.

Nikotiinipusseja voit tilata 100% laillisesti Suomeen ilman ostorajoituksia.

Tulli ei enää valvo nikotiinipussien nettitilaamista. Fimea teki 4.4.2023 päätöksen, jonka jälkeen nikotiinipusseja ei enää tulkita Suomessa lääkeaineiksi. Nyt tilanne on siis se, että nikotiinipussit ovat tupakan vastikkeita eikä niiden myyntiin ja maahantuontiin ei kohdistu mitään määrä- tai vahvuusrajoja.

Verkkokaupastamme löytyy vain 4 mg tai alle sisältäviä nikotiinipusseja.

Puff & Pouchin tuotekehitys on tarkka ja myyntiin päätyy vain parhaat ja laadukkaimmat nikotiinipussit. Meidän ykköstavoite on tarjota nikotiinipussien käyttäjille paras mahdollinen käyttökokemus. Olemme panostaneet eritoten pussien makuun, kestävyyteen ja suutuntumaan. Puff & Pouchilta saat parhaat nikotiinipussit jotka eivät vuoda, eikä rikkoudu suuhusi.

Kokemattomille nikotiinin käyttäjille nikotiinipussit voivat aiheuttaa heikkoa oloa samalla tavalla kuin tupakan tai nuuskan ensimmäisillä käyttökerroilla. Oireet ovat yleensä päänsärky tai huimaus ja oireet menevät ohi jo muutamassa tunnissa.

Kokeneille nikotiinin käyttäjille, kuten entisille nuuskaajille ja tupakoitsijoille on epätodennäköistä, että nikotiinipussit aiheuttaisivat edes lievää nikotiinimyrkytystä, koska pussien sisältämä nikotiinipitoisuus on hyvin vähäinen.

Mikäli olet totuttanut kehosi nikotiiniin niin käyttökokemus on takuulla oireeton.

HUOM! Nikotiinipussit eivät aiheuta hengenvaarallista nikotiinimyrkytystä, mutta mikäli olosi jatkaa heikentymistä niin ota yhteys lääkäriin tai myrkytystietokeskukseen.

Suomen nopein toimitus!

Pakkaamme ja lähetämme kaikki ennen kello 15 saapuneet tilaukset saman vuorokauden aikana. Kello 15 jälkeen tehdyt tilaukset lähetetään seuraavana arkipäivänä.

Tilauksesi saapuu sinulle pikaisesti, arviolta jo noin 1-2 arkipäivän kuluttua. Toimitamme lähetyksemme Postin kautta.

*Pidätämme oikeuden mikäli Postin kuski ei saavu sovitusti töihin.